Wallpaper na upratanie neporiadku na ploche

Čo sa plochy môjho počítača týka, som skôr minimalista. Ikoniek mám málo a najviac používam len dva konkrétne priečinky – Inbox a Outbox.

Tieto dva priečinky robia presne to, ako sú pomenované. Do Inboxu dávam všetko, čo stiahnem na neskoršie prezeranie. Obrázky, inšpirácie, dokumenty, PDFká. Do Outboxu zasa dávam veci, ktoré mám poslať niekam emailom alebo skopírované odniesť niekomu na USB kľúči.

Priečinky Inbox a Outbox fungujú výborne, ale len za predpokladu, že ich pravidelne upratujete. Čiže na konci dňa sa zbavím všetkého, čo som už odoslal a súbory v Inboxe si raz za týždeň poukladám do konkrétnych priečinkov.

Ak ste z tých, ktorí majú na ploche toľko ikoniek, že ani nevidno plochu, možno vám pomože tento špeciálny wallpaper. Sú na ňom nakreslené tri polia podľa dôležitosti. Príslušné odkazy si môžte popresúvať do jednotlivých políčok podľa toho, v akom stave ich máte rozpracované.

Priklad pouzitia na ploche

Ak vám stačí tento wallpaper taký ako je, môžete si ho jednoducho uložiť odtiaľto. A ak si ho chcete prispôsobiť, stiahnute si šablónu v .PSD nižšie.

Poriadok musi byt

Wallpaper v .PSD

Leave a Reply

Your email address will not be published.